Låsemed Odense

Låsemed Odense

Låsesmed med fokus på kvalitet og service i Odense

Synes du at låsene derhjemme trænger til at blive efterset? Eller måske vil du gerne have, der er styr på sikkerheden hos din virksomhed. Så kan det være en god idé at kontakte en låsesmed for at sikre at der er styr på det hele.
Når du har brug for låseservice i Odense, kan du tage kontakt til Låsemester. Her hos Låsemester finder du en professionel låsesmed, der altid står klar til at give jeres låse et eftersyn.

Vi har altid fokus på god service, og vi udfører altid et stykke arbejde af høj kvalitet. Når det kommer til sikkerheden i hjemmet og på arbejdspladsen, skal man ikke gå på kompromis. Her skal man gøre, hvad man kan for at holde indbrudstyve og andre ubudne gæster ude.

Alt indenfor låseservice i Odense

Vi tager os af mange opgaver, når det komme til låseteknik. Vi udfører traditionelt låsesmedsarbejde, laver nøgler, udskifter og efterser låse, installation af alarmsystemer samt dørlukkere og døråbnere.
Vi kan altså udføre alle former for låsesmedsopgaver, og I kan altid komme til os, når behovet opstår.

Vores mange års erfaring indenfor for faget gør os i stand til at yde en professionel service, der lever op til vores kunders forventninger.

Vi tilbyder også at tage ud til jer og udføre et gratis sikringstjek. Vi tager både ud til private hjem og virksomheder samt boligselskaber. Her vil vi så gennemgå hele bygningen og finde ud af hvor, man kan forbedre sikkerheden. Herefter vil vi komme med råd og forslag til, hvordan I bliver sikret bedst og mest hensigtsmæssigt.
Vi kommer også gerne med et tilbud på denne opgave, hvor vi udfører de nødvendige installationer, så jeres bolig kan bliver så sikker som mulig.

Din låsesmed i Odense

Vi hos Låsemesteren er aldrig mere end et opkald væk. Når du tager kontakt til os, kan vi rykke ud med kort varsel, hvis I fx skal have skiftet lås eller foretaget andre opgaver, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Skal I til at bygge nyt? Så kan I inddrage os i projektet. Når der bliver taget højde for sikkerheden i starten af et byggeprojekt, bliver det nemlig bedst og billigst.
Så giv os et kald, når I skal bygge nyt hus, eller der skal foretages renoveringer.

Har I spørgsmål til os eller kan I bruge vores service, kan vi kontaktes på tlf.: 44 22 30 40.

© LåseMester. | All rights reserved