Låsesmed Svendborg

Låsesmed Svendborg

Låseservice hos din låsesmed i Svendborg

Sikkerheden skal der altid være styr på. Det holder ubudne gæster ude, og det er med til at holde os trygge. Når der er styr på sikkerheden, kan det spare dig både for penge og for ubehagelige oplevelser.

Har du brug for låseservice i Svendborg, kan vi hos Låsemesteren hjælpe dig. Hos os finder du en professionel låsesmed, der altid står klar til at kigge på sikkerheden hos jer.

Vi tager ud til private hjem, virksomheder og boligselskaber, hvor vi udfører et professionelt stykke arbejde og en god service. Vi har altid fokus på kvalitet, for det er kun det bedste af det bedste, der er godt nok, når det kommer til sikkerheden.

Kyndig låsesmed i Svendborg

Hos Låsemester har vi mange års erfaring indenfor faget. Dette gør os i stand til at tilbyde dig en god service og en garanti for at vi har styr på det, vi laver.

Vi tager os af de fleste opgaver indenfor låseservice. Dette indebærer bl.a. traditionelt låsesmedsarbejde, nye nøgler, udskiftning af låse samt installation af omstillinger, dørlukkere og døråbnere.

I er altid velkomne til at ringe til os for at få et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Sammen kan vi så finde ud af, hvad vi kan hjælpe jer med.

Vi er ikke det største låsesmedsfirma i Svendborg, men har du brug for effektiv låseservice til en rigtig god pris, er vi det oplagte valg. Vi sørger altid for at overholde aftaler og tidspunkter, vi indgår med kunden.
Derudover sætter vi en ære i at udføre et arbejde af den højeste kvalitet, så I på den måde er garanteret gode løsninger, når det komme til sikkerheden.

Ring for et gratis sikringseftersyn i Svendborg

Hos Låsemesteren tilbyder vi at tage ud til jer for at udføre et eftersyn af sikkerheden på jeres ejendom. Dette er et eftersyn, vi tilbyder at udføre gratis for jer.
Her vil vi gennemgå sikkerheden, hvor vi bl.a. kigger på låsene og muligheder for opsætning af alarmsystemer. Til sidst vil vi så komme med forslag til, hvordan sikkerheden kan forbedres hos jer.

Vi kommer også gerne med et tilbud på opgaven, hvor vi så vil tage os af det hele.
Vi udfører dette tjek i private såvel som ikke-private sammenhænge.

Hvert år oplever over 60.000 danskere indbrud, så måske kan I have glæde af dette eftersyn. Vi kan kontaktes på tlf.: 44 22 30 40, hvor I kan høre mere.

© LåseMester. | All rights reserved