Tilbud

Den sikreste vindueslås på markedet

Designet af NORM ARCHITECTS.
Både til indbruds- og børnesikring. Kan monteres på sidehængte, tophængte vinduer. Udført i hærdet stål og zink med hvid (RAL 9010) overfladebehandling. Godkendt og testet af Teknologisk Institut...

Tjek med dit forsikringselskab nogen giver nedsat præmie
Som Partner giver vi et gratis uforpligtene tilbud .

Super Alarm uden noget dyrt abonnement

HouseGuard SmartGSM
HouseGuard SmartGSM alarmen er en trådløs smart GSM alarm, der kan kobles sammen med en masse tilbehør, som gør at du kan sammensætte alarmen efter dine behov. Brug den store og gratis APP til at styre alarmen i hverdagen og lave ændringer i opsætningen.

HouseGuard SmartGSM alarmpakke
Denne startpakke indholder :

1 x HouseGuard SmartGSM Kontrolpanel (CTC-2716)
1 x HouseGuard trådløs dørkontakt (DC-16WF)
1 x HouseGuard trådløs bevægelsessensor (IR-29wf), vælg evt også dyrimun udgave (IRP-29WF).
1 x HouseGuard fjernbetjening (RC-16WF)
8 x alarmklistermærker
Dansk manual
PRIS 3500,-kr

Video kit for private til fornuftige penge

Denne trådløse overvågningspakke indeholder alt hvad der behøves for at lave en hurtig og enkel overvågningsløsning. Pakken indeholder en 7" touch screen samt et inden-/udendørs kamera med IR lys, PIR detektor og opløsning på 640x480 pixels. Når kameraets PIR detektor registrerer en bevægelse bliver der automatisk vist live-billeder med lyd på monitoren. Optagelserne bliver endvidere gemt på et SD kort som indsættes i monitoren (SD kort ikke inkluderet i pakken). Monitoren har indbygget batteri, som oplades når den står i den medfølgende dockingstation. Kameraet skal tilsluttes strømkilde, men forbindelsen mellem kamera og monitor er trådløs. Videosignalet overføres ved hjælp af digitalt krypterede signaler, hvilket forhindrer forstyrrelser og interferenser. Samtidig forhindrer det, at signalerne kan opfanges af udefra kommende. Der kan tilkøbes ekstra kameraer (se TVAC16010B) idet der kan tilsluttes op til 4 kameraer til en monitor. Fjernadgang for visning af livebillede via App til smartphones (iOS/android) er mulig når monitoren er monteret i dockingstationen, som tilsluttes internetforbindelse. Endvidere er det muligt via smartphone at hente en evenliste over optagelser, som er gemt på SD kortet samt afspille disse. Det er også muligt at slette optagelser på SD kortet via telefonen. Endvidere kan systemet sende en email hver gang der detekteres bevægelse. NB! Det er vigitgt at systemet opdateres med den seneste software version for at alle funktioner på App'en virker optimalt. Hent den nyeste opdatering af TVAC16000B på www.abus.dk/elektronisk under nyheder.
Kr 2995,-

© LaasMester. | All rights reserved
Designed and developed by IM and OA